Voorwoord nieuwe website

VOORWOORD


Beste Lede-familie,

Wij heten jullie van harte welkom op de langverwachte, nieuwe website van onze favoriete club KVC Jong Lede.
Het is de bedoeling dat eenieder die van veraf of dichtbij betrokken is bij de werking van deze mooie club hier terecht kan voor allerhande (praktische) informatie en weetjes.
We zijn ons er terdege van bewust dat de website in zijn huidige vorm slechts een opstart is en de aanzet moet zijn tot veel meer. Zeker het gedeelte m.b.t. onze alom geprezen jeugdwerking dient verder te worden aangevuld en gepreciseerd.
Een website moet “leven” wordt dikwijls terecht gezegd en daarvoor doen wij ook een oproep tot ieder van jullie ! Denken jullie over interessante informatie te beschikken die een meerwaarde kan betekenen voor onze website, spreek dan Eric Ceulemans en/of Roland Creutz aan, die zich hebben geëngageerd om deze website uit te breiden en up-te-daten. Jullie relevante input wordt vast en zeker geapprecieerd.
Op die manier zal de website tevens kunnen bijdragen tot een verdere integratie van alle mensen (speler(s/tjes), trainers, afgevaardigden, scheidsrechters, medewerkers, verantwoordelijken, supporters, bestuur,…) die onze mooie club genegen zijn.
In afwachting wensen wij jullie alvast een sportieve verderzetting – in een positieve sfeer – van het huidige voetbalseizoen en reeds een geduldige, maar toch enthousiaste voorbereiding van het komende seizoen 2024-2025.

Namens de Raad van Bestuur,

Guy Schollaert
Voorzitter

P.S.: Een welgemeende dank aan Bart, Kathleen, Steff en Jasper van Digi-Motions BV voor het ontwerp, de opstart en lancering van deze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven