Toelichting Persberichten

Beste spelers, trainers, medewerkers, sponsors, sympathisanten en ouders,

Het bestuur van KVC Jong Lede wenst te reageren naar aanleiding van de recente persberichten over een samenwerking tussen Jong Lede, Stad Aalst en nieuwe investeerders.

De gesprekken met Stad Aalst en investeerders verlopen in een verkennende en constructieve sfeer. De inhoud van de gesprekken die KVC Jong Lede nastreeft zijn de volgende;

 • KVC Jong Lede overweegt gebruik te maken van de infrastructuur van het Pierre Cornelisstadion in Aalst. Dit om het 1ste elftal zijn thuiswedstrijden volgend seizoen daar te laten plaatsvinden.
 • Naast onze eigen jeugdsite én jeugdwerking in de Ommegang te Lede wensen we de kans te geven aan de huidige jeugdspelers van Eendracht Aalst om met hun jeugdwerking te blijven   functioneren op de jeugdsite van de Zandberg in Aalst, onder het stamnummer van Jong lede.
 • Dit betekent dat de huidige jeugdwerking van Jong Lede, zijn 1ste elftal en technische staf én alle medewerkers intact blijft behouden. Zoals overigens reeds geformaliseerd bij Voetbal   Vlaanderen  en de gemeente Lede. Dus voor alle trainers, medewerkers en spelers die zich hebben geëngageerd in Jong Lede blijft alles behouden.
 • Op deze manier kan KVC Jong Lede blijven doorgroeien als club en geeft de jeugdspelers van Aalst en regio de kans om te blijven voetballen op de gekende site Zandberg in Aalst.

Namens het bestuur van KVC Jong Lede

5 gedachten over “Toelichting Persberichten”

 1. Waarom met de 1ste ploeg in Aalst gaan spelen ? Wat volgt er dan volgend seizoen ? Wordt Jong Lede dan Eendracht Aalst ? Iedereen weet hoe dit kan eindigen (Wilrijk, Temse …)

 2. Jong Lede heeft het niet getroffen met de trekking voor de beker van Belgie .

  1STE MATCH naar winner Ingooigem – Racing Waregem
  2de MATCH vermoedelijk naar Harelbeke
  3DE MATCH naar Kvk Ninove

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven